3 NOVEMBER

Bockbierproeverij. Proeverij bestaat uit het proeven van diverse bockbieren met een keuze uit een 18 tot 20 tal van verschillende brouwerijen. Voor een bijpassende versnapering wordt gezorgd.  Aanvang 2100 uur. Graag van te voren inschrijven aan de bar of telefonisch bij Wim Vos.

26 NOVEMBER

Formule 1. Laatste race van het formule 1 seizoen in Abu Dhabi. Live vanaf 1300 uur op groot scherm in ons eetcafé. Deze dag zijn wij geopend vanaf 1200 uur. Voor de kijkers in onze gelegenheid geven wij 10% korting op het avonddiner bij reservering.

22 DECEMBER

Bierproeverij ten bate van Stichting Hartekind in samenwerking met de radiomarathon 2017. De opbrengst van de bierproeverij gaat geheel naar de radiomarathon voor Stichting Hartekind. Tevens houden wij die avond een veilig met leuke biergerelateerde gadgets en exclusieve bieren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld diverse jaartallen Grand Prestige en andere merken.

23 DECEMBER

Live muziek. Aanvang 2130 uur. Invulling volgt.

“Sparerib koning van Zwartewaterland”

Een uitspraak die door vele van onze klanten bevestigd wordt. Tevens zijn wij benieuwd wat u van deze uitspraak vindt. Staat u hier achter? Laat het ons weten! Maar . . Vertel het vooral verder!..

BIER SPECIALS

NU OP DE TAP
HERTOG JAN HERFSTBOCK

PROEF ONZE EIGEN BIEREN IN ONS EETCAFÉ

Proef met spaarkaart onze Kriek, Weizen, Blond, Dubbel en Trippel, geef uw mening en krijg een 75CL Quadrupel cadeau

DINER

PROBEER OOK EENS ONZE VARKENSHAAS SATÉ

FLEUR DE CAFE

PROEF ONZE VARIATIES AAN KOFFIE

SPECIAAL BIEREN

BELEEF ONZE RUIME KEUS AAN SPECIAAL BIER

DESSERT

WAT DACHT U VAN EEN MONO DESSERT NAAR KEUZE?

vriendenvanhertogjan